Stinzenflora

Stinzenflora van Nederland

Zeer complete app met prachtige foto's van de originele Stinzenflora van Nederland.  Een app gemaakt samen met de Stinzenflorakenner Heilien Tonckens en natuurfotograaf Wil Leurs. Meer dan 120 soorten zoals Krokussen, Sneeuwklokjes, Daslook en ook Sneeuwroemsoorten, Sterhyacint en natuurlijk de kenmerkende grassen. Met prachtige detailfoto's voor de herkenning. 

 

Ook in het Frysk

De app is tweetalig! De Friese Stinzenflora staat in het Frysk beschreven. Alleen al de moeite waard vanwege de prachtige Friese namen zoals Krookje, Blaukraaltsjes en Maarteblomke. De app is ontwikkeld met financiële bijdragen van het Prins Bernhard Cultuurfonds Friesland en de Douwe Kalma Stichting en met medewerking van de Friese Vereniging voor Veldbiologie (FFF). Gratis beschikbaar voor Android. 

 

Stinzenflora van Nederland, nu ook als boek

De app is nu verkrijgbaar in boekvorm, met als titel Basisgids Stinzenplanten. Het boek brengt alle in Nederland bekende stinzenplanten voor het eerst bijeen in een prachtige fotogids, gericht op herkenning in het veld. Met fraaie en gedetailleerde kleurenfoto's, duidelijke beschrijvingen en achtergrondinfo. Van de makers van de Stinzenflora app!

 

 

 

Het boek is verkrijgbaar via de uitgever KNNV en op de websites van de betere boekwinkels. Meer informatie en bestellen, klik hier.

 

Stinzenflora app gratis beschikbaar voor Android

Heb je liever een app, klink dan hier voor meer informatie en downloaden.

 

 

Illustraties: Milly Bakker